Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Björklinge BK F-01

Följ

F-01

Följ oss för uppdateringar
Följ
Björklinge BK
Innebandy
F-01
Tabell
Lag M V O F P
1 Björklinge BK 6 2 2 2 8
2 Hammarby IF 1 1 0 0 3
3 Huddinge IK 1 1 0 0 3
4 Täby IS 1 0 1 0 1
5 Bele Barkarby IF 1 0 1 0 1
6 Caperio Täby FC 1 0 0 1 0
7 Storvreta IBK 1 0 0 1 0

Match

Björklinge BK

2 - 2
6 januari 2013
08:45

Täby IS

Referat

Referat: Björklinge BK - Täby IS

Ännu en morgonmatch och stora förväntningar såklart, eftersom det har visat sig passa oss. Täby IS var morståndet och denna gång inga 00:or så vitt jag vet. Vår fantastiska supporterskara höll igång så motståndarklacken tappade hakan, bra jobb igen.

Vi pratade innan match om att jobba för varandra och ge 110%. Ligga högt med backarna på bollsidan och släpa med andra backen vilket alla backar gjorde med mvg. Centerarbetare Melinda och Klara gjorde båda sina bästa matcher med ett starkt och bra arbete och dessutom öppnade med passningar för våra snabba forwards. Ja jag kan hålla på ett tag och berömma - men alla gjorde mycket bra ifrån sig. Linnea, Julia, Ida och Matilda stod upp bra. Felicia, Danni, Moa, Alma och Esther rörliga och hårda, svåra för motståndarna, bra passningsspel. Bra jobbat ALLA. Fanny rörlig och blick för spelet, utmärkt.

Vi startar i ett högt tempo och bra press vilket gör att Täby inte får någon tid med bollen. Vi äger hela första perioden där Danni "gräver" fram i hörnet och serverar Ida, och med en backhand till Melinda som snyggt rakar in 1-0. I det här läget har nästan inte Täby varit på vår planhalva. Tjejerna fortsätter att trycka på duktigt och 2-0 kommer mycket rättvist när Moa får in en diagonal snyggt till Felicia som får göra sitt första mål. Mycket uppmärksamt och snyggt från Moa. 2-0 i halvtid som kunde ha varit 4 eller 5-0 kanske. Fanny som vanligt stabil och placeringssäker med kloka utkast.

Andra startar som första med hård press från vår sida och både Danni o Felicia har bra lägen för utökad ledning. Backarna står bra upp mot kontringar med centern i mitten och rensar bra. Täby tar över något i mitten på perioden och reduceringen kommer vid en lätt markeringsmiss. Snyggt satt i bortre nedre hörnet. Svårt för Fanny där. Täby flyttar upp och har lite press på oss ett tag då vi stressar lite i onödan. Ett hopslag resulterar i kvitteringen i slutet efter att ha tagit på någons axel och in. Ren otur.
Får man inte magsår av en sån här match är man nog immun. Rättvist ?? nja, jag tycker nog inte det. Jag är färgad såklart men jag tycker vi förtjänade denna seger. Vi tar den i eftermiddag i stället mot Caperio Täby. Väl mött i Storvretacupens sista match för vår del.

Ledarna genom Per